O nama

SANITEH je vodeća tvrtka u Hrvatskoj, u segmentu Premium opreme za hotelske sobe.

Promoviramo, savjetujemo i primjenjujemo energetski učinkovite uređaje koji su u skladu s održivim razvojem, štede energiju i sigurni su za uporabu. Sigurnost nam je na prvom mjestu.

SANITEH je tvrtka aktivna na regionalnom nivou, koja zapošljava vrijedne i stručne ljude. Tvtka se neprestano razvija i napreduje od kada je tvrtka započela s radom, vođena entuzijazmom i vizijom samog osnivača. Danas smo na tržištu prepoznati kao etablirani poslovni partner vodećih hotelijerskih tvrtki na nivou Adriatic regije. U suradnji s arhitektima interijera kreiramo optimalna rješenja za minibarove i sefove hotelskih soba.

Razvoj poslovanja temeljimo na inovativnosti i kreativnosti samih zaposlenika, te njegovanju timskog duha i prijateljstva među zaposlenicima. Ono što nas razlikuje od drugih jest izvrsnost usluge i profesionalnost. Na zahtjeve naših kupaca reagiramo s maksimalnom pažnjom i pozornošću, jer nam je bitno da ispunimo očekivanja kupaca. Naša prednost nije najniža cijena, naša prednost je izvrsna kvaliteta i dizajn proizvoda uz korektnu

cijenu. Jamčimo EU kvalitetu i porijeklo uz garanciju 24 mjeseci.