Hotelski sefovi

Hotelski sefovi

  Premium class

  Zaštita više privatnosti - udobnost i apsolutna pouzdanost. Zahvaljujući Premium Class ProSafe modelima, hotelska soba postaje u potpunosti individualno utočište za gosta. Sigurno mjesto za skladištenje, zamišljeno i provedeno u skladu s najnovijim standardima. Njegov inovativni i prilagodljiv dizajn stilski zadovoljava potrebe svakog hotela . Glatke površine i zaobljeni rubovi osiguravaju dugotrajnost i lakše održavanje. Korištenje je olakšano zahvaljujući A 1.77 "TFT zaslonu u boji i integriranoj osvijetljenoj soft - touch tipkovnici. Premium Class ProSafe također postavlja nove temelje pod pitanjem zaštitnih karakteristika: pionir tehnologije kao što je globalno jedinstveni Audit i sustav protiv neovlaštenog korištenja osigurava razumljivu sigurnosti na svim razinama. Posebne karakteristike REOS 2,0 softera sa sistemom otvaranja u hitnim slučajevima odgovaraju suvremenim zahtjevima za sigurnosnim i praktičnim sustavima.

 • Premium class
 • Advanced class

  Zahvaljujući Advanced Class ProSafe ponudi sefovi za odlaganje osobnih predmeta postaju individualni elementi hotelskih usluga. Modernim, suvremenim dizajnom i značajkama, sobni sefovi DOMETIC izgledaju dobro iz svih kuteva gledanja. Moderni izgled zaobljenih rubova i ugrađena tipkovnica kreiraju stilsku površinu sa zaštitnim karakteristikama. ProSafe Advanced Class nudi široki izbor modela, ali je također i uvijek dobar izbor kada se želi zadovoljiti visoki standard kvalitete. Primjerice, ovakvi sefovi opremljeni su baterijskim upozorenjem, glavnim kodom i glavnim ključem za otvaranje u hitnim slučajevima. Prosafe Advanced iz Dometica čini bitan element vašeg hotela u sigurnosnom smislu – na njega se vi i vaši gosti zaista možete osloniti.

 • Advanced class
 • Standard class

  Osiguranje vrijednih i važnih predmeta ne mora biti nužno preskupo. Uz Standard Class proSafe, možete stvoriti pouzdano mjesto unutar hotelske sobe u kojem je svaki detalj vrijedan. Sigurnost i funkcionalnost su parametri svih Dometic modela. Standard Class nude gostima visoki nivo sigurnosti zahvaljujući robustnoj konstrukciji te poboljšanu udobnost zahvaljujući jednostavnom i intuitivnom korištenju.

 • Standard class